Köpstopp råder

Jag har köpförbud på allt som gäller häst just nu. Mitt stallskåp svämmar över av saker som jag aldrig använder och jag behöver egentligen inget nytt. Kanske är det dags för en hästloppis i Torsbyområdet snart? Om inte så går det ju faktiskt att ordna en Bloppis här på bloggen. Håll utkik, dosage kanske dyker det snart upp en Bloppis a la Elin.

I alla fall så önskar jag mig just nu ett rött dressyrschabrak. Jag har två pack med röda lindor men inget schabrak att matcha dom med. Hittade ett riktigt snyggt på Hööks som skulle vara fint på Izza, men som sagt – köpstopp råder!

Foto: Hööks
Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.