Förvänd galopp

Igår tränade jag och Izza dressyr i ridhuset. Jag körde igång hårt med henne och började med den förvända galoppen direkt efter uppvärmningen. Jag red längs fyrkantsspåret och gjorde varannan fattning för rätt galopp och varannar för förvänd. Alla fattningar gjordes från skritt. Izza kändes faktiskt ovanligt fin i den förvända, store hon bar sig själv hyfsat bra och tempot var riktigt kontrollerbart – det går framåt minsann! Red bara ca 20-30 min eftersom hon blev trött väldigt snabbt. Idag blir det vila, lördag uteritt eller longering och på söndag hoppning :)

Izza efter gårdagens ridpass, fin och färgglad?!

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.