Uteritt i skogen

Idag blev det en uteritt i skogen. Red på gummipelhamet och Izza var jättefin! Hon blev lite spänd mitt i ridturen när vi träffade på en moped men annars skötte hon sig exemplariskt :) Passade på att rida några öppnor och diagonala slutor när hon var så fin och dom fungerade bra år båda hållen. Testade även några längningar i traven och när hon väl länger som hon ska så håller jag på att skumpa av. Klister i sadeln kanske hjälper?

Satt och kikade på OS Küren förut och oj så inspirerad man blir! Jag tycker att jag rider bättre när jag har bilden av de duktiga ekipagen kvar i huvudet, sickness så mer dressyr på TV önskas :)

OS guldet gick till det här snygga ekipaget! (Foto: http://www.dressage-news.com)

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.