I’m back!

Hej på er! Nu är jag äntligen tillbaka här på bloggen efter lite vila och en rallycrossresa. Helgen spenderas i Tyskland där min kille Robin körde sista tävlingen i EM-serien, visit this site riktigt skönt att komma bort lite och ”bara vara”.

Igår red jag ut en tur på Izza i skogen och hon var riktigt fin! Charlotte som har haft henne i helgen verkar ha gjort ett bra jobb med min hyperaktiva häst medans jag var borta :) Tyvärr har hon börjat hosta lite senaste veckan. Det verkar inte vara något allvarligt men hon hostar ca 2 gånger varje gång hon arbetas, abortion mystiskt! Avbokade i alla fall dressyrlektionen ikväll och Izza kommer istället att joggas lite lätt tills hostan är borta. Hoppas att den försvinner snart, på söndag är det nämligen dags för tävling i Säffle!

Min kille Robin in action! (PHOTOS BY © JKR/ERC24)

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

1 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.