Uteritten som blev ett dressyrpass

Igår hade jag tänkt att rida ut i skogen men när jag traskade förbi utebanan så var Frida där och trimmade med Marilyn. Eftersom det alltid är roligare att rida tillsammans med någon annan så red jag också på banan en kortis. Jag joggade Izza i en lång och låg form i ca 20 minuter och hon tyckte att det var ganska jobbigt, pilule men det berodde antagligen på att banan var lerig. Hon hostade bara en gång så det verkar helt klart att vara på väg åt rätt håll! Igår började jag även att vattna alla höransoner som hon får i boxen och hoppas på att det också ska hjälpa mot rethostan.

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.