Update om Aramiz

Kom på att jag inte har skrivit någon om Aramiz på väldigt länge. I alla fall så red jag honom några gånger precis när ridskolan hade köpt honom och sedan skolades han in som ridskolehäst. Nu går han alltså lektioner på veckorna. Han är fortfarande långt ifrån färdigutbildad så varje helg rider jag honom antingen lördag eller söndag för att vidareutbilda honom.

I söndags blev det ett ridhuspass på minihästen och han skötte sig utmärkt. Jag försökte få honom att flytta för innerskänkeln i båda varven och undan högerskänkeln gick det superbra men undan vänster var det svårare. Får fortsätta jobba på det i helgen. Galoppen gick riktigt bra och han tog galopphjälpen mycket bättre än sist jag red honom, sildenafil duktig ponny!

En svettig Aramiz efter ett dressyrpass. Visst passade han i rosa? ;)

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.