Hoppning för Hanna – studs

Igår hoppade jag och Izza! Studs stod på schemat och Izza hoppade allt utan att tveka, pills mot slutet var det hela fem hinder på rad som Izza studsade över. Riktigt bra gymnastik för min lilla dressyrhäst, pilule och samtidigt bra sitsträning för mig. Mot slutet vågade jag till och med att hänga upp stigbyglarna och hoppa en vända med benen hängande, click riktigt kul men också lite läskigt :)

Idag fick Izza vila, ganska tacksamt med tanke på att vädret inte vill vara så fint och soligt som jag hade önskat. Istället för ridning passade jag på att baka lite när jag hade tid över, idag blev det mumsiga kokostoppar doppade i choklad. Sitter just nu och väntar på att de ska stelna i kylen så att jag kan hugga in på godbitarna!

Receptet hittar ni här!

Publicerat i Allmänt, Bakning, Hästliv, Hoppträningar.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.