Rosettfix på kvällskvisten

Dagens i-landsproblem: vart ska jag göra av alla rosetter?

Efter lite funderingar hit och dit gjorde jag det enkelt för mig – jag spikade upp ett kompostgaller på väggen och hängde upp alla rosetter på det. Inte så snyggt med ett grönt galler på väggen kanske men tanken är att jag ska spraymåla det vitt när jag får tid och lust. Det blev i alla fall en hyfsat bra nödlösning, recipe bättre än att lägga alla rosetter på hallbyrån i alla fall ;)

Alla rosetter är Izzas, de andra från tiden med Nalle och andra lektionshästar ligger nerpackade i en låda någonstans i garderoben. De mest svårplacerade rosetterna var de som Izza fick runt halsen på RIKS 2011 och 2012 men jag hängde dom längst ner på gallret så länge.

20121024-215243.jpg

20121024-215306.jpg

20121024-215224.jpg

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

2 Comments

    • Oj, har inte räknat men om jag gissar så har jag ca 40 st som är Izzas och ca 50 st som jag har fått tillsammans med andra hästar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.