Bildbevis

Torsby Ridklubb har lagt upp några foton från Ridsportgalan och otroligt nog så lyckades jag att fastna på bild.

Charlotte, information pills Frida och jag. Foto: torsby ridklubb

Publicerat i Allmänt.

2 Comments

  1. Jag har en önska om var du ska skriva om i ett inlägg. Jag är lite nyfiken på din historia med Luizza. När du köpte henne, hur gammal hon var då, när gjorde du din första tävling i hopp o dress, hur gammal är hon nu, mm tack på förhand :):) kram Hanna

    • Tack för tipset Hanna! Ska absolut skriva ett inlägg om det. Det dyker upp inom kort :) PS – lämna gärna flera inläggstips, jag uppskattar det jättemycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.