Haflinger NM 2013

Nu har det kommit ut lite information om Haflinger NM 2013. Om tillräckligt med ekipage anmäler sig så kommer det att gå av stapeln 25-26 maj 2013 i Annelöv.

Jag och Izza ska dit! Vi har ca 6-7 timmars resväg till Annelöv, sale alltså ungefär lika långt som det var till Växjö i somras när vi var på Haflinger Riks. Enligt google så är det i alla fall bra väg, ailment raka spåret nästan! Kommer troligtvis att ta Robins rallycrossbuss dit så kan vi sova i den.

annelöv-väg

Dessa klasser kommer att finnas:

Dressyr LC:2 2008 Startberättigad är ekipage som ej placerat sig i LB eller högre och som uppnått 50% eller högre i valfritt LC program (lokal nivå eller högre).
Dressyr LB:1 2006 Startberättigad är ekipage som uppnått 50% eller högre i valfritt LB program (lokal nivå eller högre).
Dressyr LA:1 2007 Startberättigad är ekipage som uppnått 50% eller högre i valfritt LB program (lokal nivå eller högre).

Hoppning 80 cm A:1a /FEI 238 (Unghästklass 4- 5 åriga hästar, ailment avd. B clear round)
Hoppning 90 cm A:1a /FEI 238 
Hoppning 100 cm A:1a/FEI 238 

Läs mer om NM här: www.haflingernm.com

Ska du delta med din haflinger?
Vilka klasser har du tänkt att rida?

Visste ni att: det är jag som har gjort loggan och hemsidan till NM :)facebook-omslagsbild logga

 

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

15 Comments

 1. Hoppas det blir av den här gången!
  Vet inte om någon av våra haflinger kommer att kunna delta. Det blir ju väldigt långt att åka för oss som inte bor nedåt i landet…

 2. Jag har faktiskt småfunderat på att åka dit och rida en dressyrklass.. :) Får se hur träningarna går i vår, men målet är att åka dit!
  Håller med föregående talare, du och Izza är absolut mitt förebildsekipage! Så himla duktiga är ni, så hade varit roligt att se er live igen :D

  • Tack :D Haha ja vi får väl se, finns många andra duktiga ekipage i både Sverige och de andra nordiska länderna. Men vi ska göra det vi kan :)

 3. Jag o min haflinger kille ska oxå dit! Du o Izza är vårat ”förebilds ekipage” så det vore otroligt roligt om vi träffade på er! Vi har ca 5 timmar från Linköping vi men det är det värt!! :D

  • Ååh så kul att ni också ska dit :) Haha oj, tack *generad*!
   Tro absolut att det kommer vara värt den långa resan. När det väl anordnas haflingertävlingar så måste man ju vara med :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.