Karlstad och pigg häst

Idag blev det en tur till Karlstad tillsammans med Frida och Henrik. Jag lämnade in mina stövlar på lagning och passade även på att testa Cavallo Grand Prix Plus på Färjestad. Hittade till slut en storlek som passade så nu ska jag fundera på hur jag ska göra, this nya stövlar eller ej?

Blev inte så mycket shopping i övrigt men jag fick i alla fall med mig ett par rainlegs och ett par boots hem. Rainlegsen kommer att bli perfekt att ha på framridningen om det regnar!

Nu på kvällen red jag en pigg Izza i ridhuset, page pigg prinsesshäst! Från start jobbade jag med att flytta baken innanför spåret och när det fungerade testade jag att flytta framdelen innanför spåret vilket också fungerade bra. Izza blev loss i kroppen och frustade flera gånger!

Efter en liten skrittpaus började jag jobba galoppen och här kändes det som att sitta på en tickande bomb. Direkt jag la till galoppskänkeln flög Izza iväg och det enda som fanns i hennes tankar var ”gasa”! Försökte få henne lugn och samlad men lyckades sådär, sickness haha. Red i alla fall lite förvänd galopp och efter det blev galoppen en aning bättre. Travade då av i en låg form och avslutade.

Dagens shoppingfynd:
(Foto rainlegs: www.emmi.se/rainlegs-p-1460-c-268.aspx. Foto boots: Hööks)

20130112-224509.jpg

20130112-224534.jpg

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.