Tillverka egna pannband?

Jag sitter och funderar på om jag ska prova att tillverka ett eget pannband, jag menar – hur svårt kan det vara egentligen?

Min plan är att:
1. Köpa ett billigt pannband med kedja
2. Montera bort kedjan
3. Inhandla diverse snygga pärlor och blingbling
4. Montera pärlor och diverse blingbling på en tråd
5. Limma alternativt sy fast tråden på pannbandet

Hur svårt kan det vara? Tål att testas!

Det här pannbandet kostar bara 129 kr och finns på Hööks. Jag har ett sådant redan så jag vet att det är i bra kvalité och passar Izza. Det som är bra med det här är att det har ett urtag för kedjan, perfekt att sätta pärlor i!390076_01

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

12 Comments

  1. Du måste visa resultatet! :o) Jag pillade med sådant för något halvår sedan men tyckte inte att det blev så bra tyvärr. Men så skar jag ut skåran själv iofs och böjde det för hand med hjälp av varmvatten, inte det enklaste. Kanske testar ditt förslag! Synd bara på CH loggan, tar man bort den så blir det ju ett fult hål kvar.

    • Absolut! Lägger ut det här på bloggen när jag har pysslat klart :) Har inte kommit på något bra med CH loggan än, men tanken är att jag ska sätta dit något annat smycke eller min egen logga.

  2. Precis så tänkte jag göra med! Tänkte köpa ett billigt läderpannband och sen ev skära ur en skåra som man kan lägga ner pärlorna i….och köpa små blingblingringar o trä på med =) Jag har ett Glen Gordon Ariel pannband som kom i en limited edition…jag bara ääääälskar det!! Så vackert! Tänkte försöka göra ett liknande… =)

    • Har spanat på de där GG pannbanden, men de är alltid slut när jag ska beställa :( Ska testa att göra själv, då kan man ju göra en hel hög i olika färger och matcha med :) Älskar oxå pärlor, supersnyggt! Särskilt tillsammans med lite blingbling :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.