Wow-pass!

Igår blev det alltså ett ridhuspass igen. Satte på pelhamet för att slippa bråka med munnen, and vore ju tråkigt att behöva ha 500 kg häst i handen två dagar på raken. Izza överraskade mig verkligen igår, buy more about tror faktiskt aldrig jag har suttit på henne när hon har varit så fin! Hon kändes så mjuk och följsam i hela kroppen och hade samtidigt massa power. Allt jag gjorde kändes lätt; förvänd galopp, online enkla byten, skolor – ja allt! Snacka om bra uppladdningspass inför nästa helg :D

Pratade lite med Johan efter träningen i lördags och han tyckte att jag skulle rida ganska många dressyrpass nu innan tävlingen. Kan nog vara ganska bra för min lilla häst, ju mer jag lösgör och rider lydnad på henne ju finare och mjukare blir hon. Ganska logiskt i och för sig om man tänker efter ;)

IMG_0507

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.