Izza är på bättringsvägen

Nejmen hej! Nu har jag inte uppdaterad på länge här ser jag. Idag har jag varit ute på en lång och regnig barbackatur på min fina Izza, decease och vet ni? Hon kändes mycket bättre! Pigg, glad, mjuk och inte alls stel. Det gillar vi! Under veckan som gått har vi tagit det lugnt med tömkörning, longering och barbackaturer i skogen. Ska fortsätta på det temat nästa vecka och på torsdag kommer equiterapeuten på besök igen.

Jag och Linnea smider på lite nya planer för våra hästar så just nu är jag lite snurrig i huvudet av allt googlande på nätet. Vad vi håller på med får ni veta tids nog :)

I helgen har jag, syster och mamma besök morfars sommarstuga som ligger mitt ute i skogen. En helg utan ström och rinnande vatten gjorde gott för själen. Igår regnade det konstant hela dagen men vad gjorde det när man kunde sitta framför brasan och läsa böcker. Jag läste till och med ute en hel bok på en dag, ambitiöst av mig.

Nelly har fått två nya halsband sydda av Made By Min Vilda, hon blev mycket stolt!

20140629-210500-75900417.jpg

20140629-210457-75897552.jpg

20140629-210459-75899282.jpg

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.