Lägesrapport

Men oj, sickness sommar och blogg går tydligen inte så bra ihop! I tisdags gick jag på semester, and hääärligt! Har dock insett att tre veckor inte är så lång tid, approved kalendern börjar redan bli full :)

Torsdag-Söndag var jag och syster i Höljes. På torsdagen jobbade vi i en kiosk och fick därmed fritt inträde, mat och dusch hela helgen. Resten av helgen festade vi, solade och såg på rallycross – inte helt fel!

Tisdag-onsdag har vi sedan varit i Göteborg och bott på hotell, besökt Liseberg och käkat världens godaste hotellfrukost. När jag blir rik ska jag äta hotellfrukost varje dag ;) På Liseberg åkte jag och syrran den nya bergochdalbanan Helix vilket resulterade i två timmars illamående. Så går det! Hade dödsångest innan vi åkte och under färden höll jag i mig så hårt att händerna somnade. Men, jag gjorde det i alla fall!

På vägen hem från Göteborg svängde vi in hos Stall Liori för att hälsa på Corinn. Hon var sig lik och verkade må som en prinsessa :) I stallet fanns även en hel hög med andra Haflinger, bland annat två fölisar och hingsten Acilliano. När jag blir stor ska jag också ha en gård med massor av gula hästar med vit man!

Izza går det sådär med. Hon har blivit bahandlad av Equiterapeuten en gång till och hon såg lite bättre ut den här gången men var fortfarande spänd både bak och fram. När jag rider så känner jag att någonting är fel, känns ju väldigt tråkigt… På måndag ska Izza få massage, om inte det hjälper så åker vi till veterinären. Har bokat tid den 28 juli så har lite tid på mig att känna efter. Tills vidare går hon lugna barabackaturer i skogen.

För två veckor sedan kom jag och Linnea på att vi kanske skulle betäcka våra hästar. Sen den idén kläcktes har jag tittat på olika hingstar typ dygnet runt. Efter att ha kontaktat en hel hög med hingstatationer kom jag dock fram till att jag vill vänta till nästa år, det blev helt enkelt för stressigt den här gången. Sen så vill jag även veta vad som är fel med Izza först innan jag stoppar in ett föl i magen på henne. Men tänk så gulligt fölet kommer bli, en miniizza! :)

20140711-104036-38436335.jpg

20140711-104040-38440196.jpg

20140711-104037-38437881.jpg

20140711-104038-38438948.jpg

Publicerat i Allmänt, Corinn, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.